iPhone 5C 16GB



Apple iPhone 5C 16GB

iPhone 5C 16GB



Μπορείτε να μπείτε στην κλήρωση για το iPhone 5C ΕΔΩ


Γρήγορες ταχύτητες Internet χάρη στην τεχνολογία 4G, ισχυρός διπύρηνος επεξεργαστής στα 1,3 GHz, οθόνη Retina 4" και λειτουργικό iOS 7.

O λόγος για το iPhone 5C που μαζί του φέρνει και το κλειδί της απόλυτης διασκέδασης & επικοινωνίας.
Με ανανεωμένη εμφάνιση τηρώντας τις λιτές γραμμές της Apple, που συνδυάζει λεπτό & ελαφρύ σώμα αλλά και μεγαλύτερη οθόνη Retina 4" σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές. Με διπύρηνο επεξεργαστή που τρέχει στα 1.3GHz και 1GB RAM δεν θα κολλήσει σε καμία εφαρμογή, παιχνίδι ή ... οποιαδήποτε άλλη διαταγή σου.

Η αναβαθμισμένη κάμερα iSight των 8.0MP θα σε κάνει να ξεχάσεις επιπλέον ψηφιακές κάμερες, με εγγραφή full HD video αλλά και LED Flash για σκοτεινότερους χώρους. Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται να βάλει το γρηγορότερο Wi-Fi αλλά και η υποστήριξη 4G δικτύων που μπορούν να αγγίξουν ταχύτητες 100Mbps ώστε να έχεις όλο το Internet κυριολεκτικά στα πόδια σου!

iPhone5C 16 GB

Με νέο Wi-Fi & δίκτυα 4G LTE
Σέρφαρε στο Internet πιο γρήγορα, μίλα περισσότερο σε λιγότερο χρόνο, κατέβασε πολλές εφαρμογές μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που πατήσεις το κουμπί "λήψη". Με την υποστήριξη 4G δικτύων το iPhone 5C μπορεί να συνδεθεί στο Internet με αστρονομικές ταχύτητες! Με ανανεωμένο Wi-Fi για καλύτερη διαχείριση του σήματος και γρηγορότερο surfarisma!

Αν σας άρεσε...

Αφήστε το σχόλιό σας από το Facebook!

Αγαπητοί φίλοι καλώς ήρθατε στο ψηφιακό σχολείο taexeiola

Στο blog αυτό θα προσπαθούμε συνεχώς να συλλέγουμε όσο το δυνατόν περισσότερα σχολικά βοηθήματα, λυσάρια, βιβλία, σημειώσεις κτλ. για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όλους εσάς που έχετε ανάγκη από βοηθητικά βιβλία και online video καθώς και τα σχολικά βιβλία δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου. Βοηθήματα και βιβλία σε ηλεκτρονική μορφή σωστά αρχειοθετημένα ώστε να μπορείτε με ένα κλικ να βρείτε αυτό που ζητάτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν. Μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο δωρεάν ηλεκτρονικό - ψηφιακό σχολείο για όσους το χρειάζονται. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους προσφέρουν ελεύθερα τα βοηθήματα και τα βιβλία τους βοηθώντας όσους το έχουν ανάγκη. Όσοι εκπαιδευτικοί, φροντιστήρια ή εκδόσεις επιθυμούν να συμβάλουν στην προσφορά Ψηφιακών βοηθημάτων και εκπαιδευτικού υλικού και ταυτόχρονα να αναδείξουν το έργο τους, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας.
Να διευκρινίσουμε πως όλα τα βιβλία και βοηθήματα έχουν βοηθητικό χαρακτήρα. Στόχος τους είναι η βοήθεια του μαθητή και του εκπαιδευτικού και όχι η τυφλή αποδοχή των όσων αναφέρονται σε αυτά!
Επικοινωνήστε μαζί μας στο taexeiola@gmail.com. Επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο facebook, στο twitter και στο Google+